Tanuljon angolul SKYPEon, online angol tanárral!

Lélekgyógyászat

Lélekgyógyászat

Transzperszonális terápia – Etherikos

A jó közérzet, mentális, pszichés és fizikai egészség szorosan összefüggenek.  Dr. Nicholas Demetry iskolájában tanultak alapján segítem a hozzám forduló érdeklődőket, hogy a problémák gyökeréig leásva, és ezeket megszüntetve ismét meg tudják élni ennek a hármas egységnek a harmóniáját.  Személyiségünk és életünk olyan, mint egy hagyma, minél több levelet lefejtünk, annál közelebb kerülünk a középponthoz, önmagunk megértéséhez.


Asztrológia

Az asztrológia hatalmas ajándék. Egy szimbólumrendszer, amely eligazít minket, utat mutat, segíti a személyiség megértését, a lehetőségek megélését, és a korlátok és problémák feldolgozását. Rajta keresztül megtanuljuk az idő minőségét.
Önmagunk születési képletének tanulmányozása óriási kaland. Megtanuljuk a világot egy másik szemszögből nézni, és kezünkbe vesszük életünk irányítását.

Tanuljon Ön is önmagáról, és kérje részletes asztrológiai elemzését. Szeretettel várom az asztrológiát tanulni vágyókat is.


Aura-Soma

Az Aura-Soma színterápiás rendszer a színek látható és nem látható minőségein keresztül fejti ki hatását. A jelenleg 108 szívárványszínekben játszó üvegek forrásvizet, bio gyógynövényolajokat és kivonatokat, valamint kristályenergiákat tartalmaznak. Az üvegek és egyéb termékek 100% természetes alapanyagokból készültek.
A konzultáció során az érdeklődő kiválaszt 4 üveget, amelyek alapján a konzulens elemzésének alapján elkezdi felfedezni önmagát, közelebb kerül saját lelkéhez, megismeri a benne zajló folyamatokat, valamint tehetségeit és nehézségeinek okait. A konzultáció végeztével az érdeklődő a kiválasztott üveget hazaviheti, és a benne lévő értékes olajoknak és energiáknak köszönhetően tovább folytathatja a terápiás folyamatot.
Ne felejtsük el, mi vagyunk a szín, amit választunk.
Jöjjön el konzultációra, és ismerje meg saját színeit.


Pillangó és Tengeri Esszenciák

És végül kedvenceim, a pillangó és tengeri esszenciák.
Csak gondoljunk a pillangókra, ahogy csodálatos könnyedséggel repülnek a nyári réten.
Ezek az esszenciák olyanok, mint az üvegbe zárt ragyogás, segítenek minket ismét kapcsolatba kerülni lelkünkkel, felerősítik bennünk a kreatív energiákat, és elősegítik a jó közérzetet. Mint egy felüdítő könnyed napfürdő.
A tengeri esszenciák elsősorban emberi kapcsolatainkra vannak jótékony hatással. Segítik oldani a régi lerakódott blokkjainkat, gátlásainkat, és ezáltal járulnak hozzá a belső harmóniához. Minél mélyebb tengeri lénnyel hozható összefüggésbe az adott esszencia, annál mélyebb gátlásokat segít eloszlatni.

Ismerje meg ezeket a csodálatos esszenciákat.

Kapcsolat

Tel: +36 70 331 6757
E-mail: udvlilla@gmail.com

A hét minden napján tartok órákat reggel 7-től este 9-ig!